Mededelingen

Wij houden u graag op de hoogte van alle recente ontwikkelingen. Daarom treft u op deze pagina de laatste mededelingen in een handig overzicht aan.
20 december 2022

Sluiting feestdagen 2022!

Beste klanten,

We zijn gesloten van donderdagmiddag 22-12-2022 tot en met dinsdag 03-01-2023. Woensdag 04-01-2023 staan wij weer voor u klaar!

Fijne feestdagen!

15 december 2022

Siemensma Bewindvoering en Penoka slaan de handen in elkaarMet gepaste trots kunnen wij u meedelen dat met ingang van 1 januari 2023, Penoka en Siemensma Bewindvoering verdergaan vanuit één kantoor. Dit onder de naam van Siemensma Bewindvoering. De afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt om alles zorgvuldig voor te bereiden.

Door de integratie van Penoka zijn wij ervan overtuigd een nog betere service aan u als klant te kunnen bieden. Onder andere doordat ons team door deze samenwerking is uitgebreid met ervaren en deskundige collega’s. Verder blijft alles functioneren zoals u dat van ons gewend bent. Wel zo fijn.

De aankomende periode zullen wij gebruiken om deze samenwerking verder vorm te geven en in te richten. Uiteraard zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan staan wij u uiteraard graag te woord.