Siemensma Bewindvoering en Penoka slaan de handen in elkaar

Met gepaste trots kunnen wij u meedelen dat met ingang van 1 januari 2023, Penoka en Siemensma Bewindvoering verdergaan vanuit één kantoor. Dit onder de naam van Siemensma Bewindvoering.Met gepaste trots kunnen wij u meedelen dat met ingang van 1 januari 2023, Penoka en Siemensma Bewindvoering verdergaan vanuit één kantoor. Dit onder de naam van Siemensma Bewindvoering. De afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt om alles zorgvuldig voor te bereiden.

Door de integratie van Penoka zijn wij ervan overtuigd een nog betere service aan u als klant te kunnen bieden. Onder andere doordat ons team door deze samenwerking is uitgebreid met ervaren en deskundige collega’s. Verder blijft alles functioneren zoals u dat van ons gewend bent. Wel zo fijn.

De aankomende periode zullen wij gebruiken om deze samenwerking verder vorm te geven en in te richten. Uiteraard zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan staan wij u uiteraard graag te woord.

Actuele mededelingen

Sluiting feestdagen 2022!

Tijdens de aankomende feestdagen hebben wij geen spreekuur of telefonische bereikbaarheid. Alle betalingen lopen uiteraard door. In noodgevallen kunt u een mail sturen, op werkdagen beoordelen wij deze binnen 24 uur.

Siemensma Bewindvoering en Penoka slaan de handen in elkaar

Met gepaste trots kunnen wij u meedelen dat met ingang van 1 januari 2023, Penoka en Siemensma Bewindvoering verdergaan vanuit één kantoor. Dit onder de naam van Siemensma Bewindvoering.